Forside %gt; EU-opholdsdokumenter %gt; EU-ophold %gt; Ansøgning og dokumentation %gt; Arbejdstager (lønnet beskæftigelse)

Arbejdstager (lønnet beskæftigelse)

Søger du EU-opholdsdokument på baggrund af lønnet beskæftigelse (minimum 10-12 timer om ugen i minimum 10-12 uger), kan du vedlægge:

  • Ansættelseskontrakt - skal være udstedt og underskrevet af din arbejdsgiver samt være dateret mindre end 30 dage, før Statsforvaltningen modtager den
  • Arbejdsgivererklæring (appendiks A fra OD1-ansøgningsskemaet) - skal være udstedt og underskrevet af din arbejdsgiver samt være dateret mindre end 30 dage, før Statsforvaltningen modtager den
  • Lønsedler – hvis du allerede har arbejdet en periode i Danmark, kan du (ud over ovennævnte ansættelseskontrakt/arbejdsgivererklæring) vedlægge kopi af de lønsedler, du har modtaget 

 

 

Husk på siden ansøgning og dokumentation at læse om, hvordan du indgiver ansøgningen om EU-opholdsdokument, og hvad du skal medbringe ud over ovennævnte dokumentation for dit opholdsgrundlag.

 

 

Til toppen af siden
Senest opdateret 20. dec 2016
Kontakt os
 
Forside
Nyheder |Om Statsforvaltningen |Job
Publikationer |FAQ |Presse |English