Parkering ved Afdeling København

Statsforvaltningen Afdeling København, Ellebjergvej 52, 2450 København SV

Der er en parkeringsplads ved Statsforvaltningen. Parkerer du her, skal du sørge for, at du holder på en plads som er markeret med ”Statsforvaltningen”.

Du skal endvidere sørge for at holde inden for parkeringsbåsen, ellers vil du få en bøde. Parkeringsbåsen er markeret med metalplader i asfalten.

Hvis du holder på en plads, som ikke tilhører Statsforvaltningen, vil du få en bøde uanset om bilen/parkeringen er registreret.

Du skal sørge for at registrere din bil/parkering ved en af de to iPads vi har i receptionen. Her skal du indtaste bilens registreringsnummer og dit telefonnummer eller e-mail. Der bliver herefter sendt bekræftelse på, at din bil nu er registreret og holder lovligt parkeret.

Ved registrering har du lov til at holde på parkeringspladsen i 4 timer. Tiden kan forlænges, hvis du registrerer din bil på ny.

Det er også muligt at parkere på pladserne langs ved Ellebjergvej, hvor du ikke behøver at registrere din bil/parkeringen, ligesom det er muligt at parkere på Stubmøllevej og sidegaderne hertil.

Til toppen af siden
Senest opdateret 6. jun 2017
 
Forside
Nyheder |Om Statsforvaltningen |Job
Publikationer |FAQ |Presse |English